aanmelden nieuwsbrief

SENA

Sena Masterclass Muzikaal Ondernemerschap 2015

Dit najaar gaat een nieuwe editie van de Sena Masterclass Muzikaal Ondernemerschap van start. Het is een kort maar intensief educatie traject van acht zaterdagen. Deze korte opleiding is voor iedereen die als artiest, docent, manager, producent of boeker een succesvolle carrière in de muziek ambieert of deze reeds heeft en verder wil uitbouwen. De spelers, processen, deals en basiskennis worden besproken door professionals uit de industrie. Vanuit diverse invalshoeken wordt gekeken naar de carrièreontwikkeling rondom artiesten en band, ongeacht het genre.

Tijdens de opleiding krijgen deelnemers acht zaterdagen les van kopstukken uit de muziekindustrie, zoals o.a. Dick Molenaar (All Arts belastingadviseurs), Margriet Koedooder (DeVos & Partners) Kim Bloem (Mojo), Kees van Weijen (Roughtrade/PIAS), Buffi Duberman (Rock Your English) en Jasper van den Dobbelsteen (The Hidden Track/ Into The Great Wide Open). Geen ‘gewone’ docenten maar de ‘echte’ professionals uit het veld die ertoe doen vertellen je hoe het zit. Ook is er een coachingstraject waarbij de cursist zijn eigen dromen, plannen en ambitie formuleert in een carrièreplan.

De masterclass is ontwikkeld door drs. Alexander Beets, onder andere hoofd van het business department aan de Fontys Rockacademie. Daarnaast is hij succesvol adviseur, musicus en ondernemer in de muziekindustrie.

Schijf je in voor Muzikaal Ondernemerschap 2015