aanmelden nieuwsbrief

SENA

Brand Manager Sony Music nieuwe docent tijdens Sena Masterclass Muzikaal Ondernemerschap

Cyriel MarijnissenCyriel Marijnissen is gevraagd als gastdocent om te vertellen over branding van artiesten. Cyriel is bij Sony Music oa verantwoordelijk voor Jett Rebel, wiens carrière hij binnen no time van de grond hielp. Naast Jett Rebel is hij verantwoordelijk voor VanVelzen, Rilan & The Bombardiers en Kav Verhouzer. In de cursus zal Cyriel ingaan op het huidige succes van o.a. Jett Rebel aan de nieuwe lichting cursisten van de Sena Masterclass.

Cyriel was zelf ooit muzikant en studeerde songwriting aan de RockAcademie, Tilburg. Daar bewees hij al dat er tegenwoordig meer nodig is dan een goed liedje. “Je online profilering, je verhaal in de media en pers, je social media following, al die dingen maken het verschil. Een goed liedje alleen is niet voldoende.”

Cyriel Marijnissen, ook wel bekend als de “happy brand manager” gaat op humorvolle wijze dieper in op de geheimen, de strategie en het geluk rondom succes. De basis van zijn verhaal zal bestaan uit de filosofie een artiest als merk te benaderen.

 
   « nieuwsoverzicht